En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına münasebet olacaktır.

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, sene ortamında birey yitirilmesine sebep olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de finans kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de etkili mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve finans kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bina içlerinde sırça yahut mühür kasa olan daha rahat ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangınlar gâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Namuslu hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın dâhilindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini belli başlı süre güvenli hale getirir.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son ayar nazarıitibar edilmektedir. Medyaya yansıyüz ve yangın bapsı nedenli gönül kayıplarının olması bu mevzuya ne önem verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve incelemek Yangın Çıkış Kapısı değerlidir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını temel düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page